Veggedyr søk

VEGGEDYR

Veggedyr er et blodsugende natt aktivt dyr lever ved å suge blod fra mennesker. Reisevirksomhet til utlandet har bidratt til økningen av veggedyr. Veggedyr kan gjemmer seg i senger, rundt, lister, varmekilder, skap, bilder osv om dagen.

Veggedyret er ovalt og flate (når de ikke har spist). Et voksent veggedyr er 4-5 mm langt og 3 mm bredt, nymfene er mindre, mens eggene er neste gjennomsiktig. De kan være umulige å få øye på.

Gjennom årene har veggedyr blitt immun mot insektmiddel, hvor skadedyrfirma ønsker punkt markering for å kunne behandle gjemmestedet til veggedyrene.

Hundene våre er trent opp til å finne 1-2 enkle veggedyr. De søker gjennom bagasje, hus, leiligheter, hoteller, camping områder, cruise ship osv. Hundene våre markerer nøyaktig på området veggedyrene befinner seg.

Hva er fordelen med bruk av hund?

Hunden er svært effektiv med avsøking av rom/bygg/bagasje. Hundene våre bruker i gjennomsnitt 1 min per. hotellrom. Hunden har mulighet til å lokalisere veggedyrene på et langt tidligere tidspunkt enn det andre kan gjøre.

Hundene våre er opptrent til å skille ut levende veggedyr fra døde, hudskifte, egg og avføring. Dvs at dersom et rom tidligere er behandlet for veggedyr og det er rester igjen av lukt som avføring/skall osv skal hundene ikke markere på dette.

Vi har flere landsdekkende avtaler med hoteller, studentboliger, motell, campingplasser osv. Vi jobber også for privat personer med enkelt søk.

Vi har pr dags dato 4 Godkjente ekvipasjer, samt flere på vei opp mot godkjenning. Ring oss for bestilling eller en uforpliktende samtale:

Raymond Njøten 95054144

Isabell Befring Njøten 98464673